Cum comand?

Puteti comanda de pe acest site adaugand produse in cos si completand formularul de gravura sau pentru informatii suplimentare sa sunati la numarul de telefon 0730 183 095.


 

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate de pe site- ul www.netybijoux.ro vor fi expediate prin Fan Courier daca localitatea in care locuiti sau in care doriti sa va ajunga coletul se afla in aria de acoperire Fan Courier sau Posta Romana daca localitatea in care locuiti sau in care doriti sa va ajunga coletul nu se afla in aria de acoperire Fan Courier.

Expedierea se face in maxim 48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Putem trimite prin Curier rapid si in localitatile ce nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, insa se percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare km suplimentar Puteti verifica lista localitatilor pe www.fancourier.ro / www.urgentcargus.ro

In cazul in care localitatea in care se doreste livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat solicitate, ne rezervam dreptul de a expedia comanda prin alta firma de curierat rapid care acopera si acea localitate fara a anunta in prealabil.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul Nety Bijoux se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, daca doriti livrare in Europa va rugam sa ne apelati la nr de telefon 0730183095 pentru detalii suplimentare.

Livrare prin Fan Courier (curierat rapid):

  • 1-149 Ron – costul transportului 13 Ron
  • > 150 - costul transportului Gratuit

Livrare prin Urgent Cargus (curierat rapid):

  • 1-149 Ron – costul transportului 12 Ron
  • > 150 - costul transportului Gratuit

Cum platesc?

Plata se face in sistem ramburs - vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul ridicarii coletului.