Cum comand?

Puteti comanda de pe acest site adaugand produse in cos si completand formularul de gravura sau pentru informatii suplimentare sa sunati la numarul de telefon 0730 183 095.


 

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate de pe site- ul www.netybijoux.ro vor fi expediate prin Fan Courier daca localitatea in care locuiti sau in care doriti sa va ajunga coletul se afla in aria de acoperire Fan Courier sau DPD daca localitatea in care locuiti sau in care doriti sa va ajunga coletul nu se afla in aria de acoperire Fan Courier.

Expedierea se face in maxim 48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

In cazul in care localitatea in care se doreste livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat solicitate, ne rezervam dreptul de a expedia comanda prin alta firma de curierat rapid care acopera si acea localitate fara a anunta in prealabil.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul Nety Bijoux se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, daca doriti livrare in Europa va rugam sa ne apelati la nr de telefon 0730183095 pentru detalii suplimentare.

Livrare prin Fan Courier (Plata ramburs) in 24-48 de ore de la predarea coletului:

  •        1-189 Ron – costul transportului 19 Ron ( in aria de acoperire)
  •        > 190 - costul transportului Gratuit

Livrare prin Fan Courier (Plata cu card)  in 24-48 de ore de la predarea coletului:

  •        1-189 Ron – costul transportului 19 Ron ( in aria de acoperire)
  •        > 190 - costul transportului Gratuit

Livrare prin SameDay (curierat rapid) in 24-48 de ore de la predarea coletului:

  •        1-189 Ron – costul transportului 19 Ron ( indiferent de locatie)
  •        > 190 - costul transportului Gratuit

Cum platesc?

1.Plata in  sistem ramburs - vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul ridicarii coletului.

2. Plata online cu cardul bancar, prin PlatiOnline  

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

In extrasul de cont al clientului tranzactia va aparea ca : “NetyBijoux”