Conform O.G. 34/2014, produsele FARA GRAVURA achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 
In cazul produselor FARA GRAVURA, clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. 
Daca SC NETY BIJOUX SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in 3- 30 de zile de la acceptarea returului.

In cazul produselor CU GRAVURA, avand in vedere ca au fost personalizate special pentru dvs conform sfecificatiilor date, in cazul in care produsul nu prezinta defecte de fabricatie, nu va putem returna suma platita, insa daca nu sunteti multumit de produsul primit din motive estetice ( de incadrare a textului / simbolului de exemplu ) va rugam sa ne sunati la nr 0730183095, spuneti-ne despre problema si va asiguram ca vom face tot posibilul sa aveti un produs perfect si sa ramaneti clientul nostru ( vom reface piesa daca este nevoie).

Cu drag,

Echipa Nety Bijoux