Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.netybijoux.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Continut site

Netybijoux.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze care poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Netybijoux.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Netybijoux.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Netybijoux.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Incheierea acordului

SC Nety Bijoux SRL  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. 
Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@netybijoux.ro

Livrare

de regula expedierea produselor noastre se face in 48 de ore lucratoare de la lansarea comenzii. Timpul de transit prin Curier rapid este de 24- 48 de ore din momentul expedierii.

POLITICA DE RETURNARE

In cazul produselor personalizate (CU GRAVURA), avand in vedere ca au fost personalizate special pentru dvs conform sfecificatiilor date, in cazul in care produsul nu prezinta defecte de fabricatie, nu va putem returna suma platita, insa daca nu sunteti multumit de produsul primit din motive estetice ( de incadrare a textului / simbolului de exemplu ) va rugam sa ne sunati la nr 0730183095, spuneti-ne despre problema si va asiguram ca vom face tot posibilul sa aveti un produs perfect si sa ramaneti clientul nostru ( vom reface piesa daca este nevoie).

Conform O.G. 34/2014, produsele (CU EXCEPTIA celor CU GRAVURA) achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 
In cazul produselor FARA GRAVURA, clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. 
Daca SC NETY BIJOUX SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport

Cu drag,

Echipa Nety Bijoux