Bratara cu banut de argint placat cu aur- Irisul Afisati mai mare

New product

Bratara cu banut de argint placat cu aur- Irisul

95,00 lei

Bratara cu banut de argint 12mm  placat cu aur, gravat pe fata cu floarea " Iris".

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa il adaugati in cosul dvs.

Text

* campuri obligatorii loader

!!! Trebuie sa salvezi datele pentru personalizare ca sa poti adauga produsul in cos

Mai multe informatii

Bratara cu banut de argint de 12mm placat cu aur, din categoria zodiacului floral, este gravata pe fata cu floarea "Iris", iar pe verso putem grava un scurt mesaj.  

Bratara este destinata femeilor nascute in zilele 5, 14, 23, este reglabila sivine ambalata in plic elegant din carton negru, daca doresti ambalaj premium, te rugam sa adaugi in cos cutiuta pentru cadou.

Forma irisului este cu totul deosebită. Petalele mari, arcuite şi franjurate, denotă în primul rând putere. Nativii acestei zodii au puterea să treacă cu capul sus peste toate necazurile. Oricât ar fi de trişti, nedreptăţiţi sau loviţi, ei găsesc energia de a merge mai departe. Dacă ajung săraci, caută neobosiţi o sursă nouă de câştiguri şi se descurcă fără să apeleze la nimeni. Dacă au probleme mari de sănătate, le întâmpină cu fruntea sus şi cu optimism. Irișii au o fire sociabilă, în aparenţă, deşi păstrează cu sfinţenie secretele în sufletul lor. Niciodată nu vorbesc cu alții despre problemele de acasă. În cuplu, sunt partenerii ideali pentru planurile de viitor, pentru care sunt în stare să muncească zi şi noapte.
Forma petalelor: indică energia de care se bucură nativii zodiei şi dinamismul de care dau dovadă, indiferent de complexitatea treburilor pe care le au de rezolvat.  Culoarea albastru-mov: este simbolul firilor complexe, pe care nu reuşeşti să le descifrezi decât după câţiva ani de convieţuire.  Compatibilitate cu: toate zodiile din zodiacul floral. 
Forma petalelor: indică energia de care se bucură nativii zodiei şi dinamismul de care dau dovadă, indiferent de complexitatea treburilor pe care le au de rezolvat.  Culoarea albastru-mov: este simbolul firilor complexe, pe care nu reuşeşti să le descifrezi decât după câţiva ani de convieţuire. 

Va multumim!

8 alte produse in aceeasi categorie: