Bratara cu banut de argint placat cu aur- Margareta Afisati mai mare

New product

Bratara cu banut de argint placat cu aur- Margareta

95,00 lei

Bratara cu banut de argint 12mm  placat cu aur, gravat pe fata cu floarea " Margareta".

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa il adaugati in cosul dvs.

Text

* campuri obligatorii loader

!!! Trebuie sa salvezi datele pentru personalizare ca sa poti adauga produsul in cos

Mai multe informatii

Bratara cu banut de argint de 12mm placat cu aur, din categoria zodiacului floral, este gravata pe fata cu floarea "Margareta", iar pe verso putem grava un scurt mesaj.  

Bratara este destinata femeilor nascute in zilele 8, 17, 26, este reglabila sivine ambalata in plic elegant din carton negru, daca doresti ambalaj premium, te rugam sa adaugi in cos cutiuta pentru cadou.

Margareta inspiră candoare şi puritate, cu petalele ei delicate şi albe care înconjoară miezul auriu şi fin. Persoanele născute în zilele de 8, 17 şi 26 împrumută o mare parte de candoarea acestei flori, în special femeile. Nativii zodiei cred în bunătate şi în pace, sunt fragili şi foarte prudenţi. Nativii Margarete sunt nesiguri pe ei, iar acest lucru le dăunează în primul rând în dragoste. Se înflăcărează uşor, li se pare că au găsit un partener extraordinar, iar la prima dezamăgire, îşi dau seama că s-au grăbit şi că au de suferit. Cu toate acestea, ei rămân deschiși, sunt sinceri şi sunt convinşi că iubirea face oamenii mai buni şi mai sensibili. Forma petalelor: subţiri şi delicate ascunde fragilitatea nativilor care s-au născut sub semnul Margaretei, mai ales a femeilor acestui semn.  Culoarea albă: este semnul inocenţei şi al sincerităţii, al tuturor gândurilor bune care îi animă pe nativii zodiei.  

Va multumim!

8 alte produse in aceeasi categorie: