Bratara cu banut de argint placat cu aur- Trandafir Afisati mai mare

New product

Bratara cu banut de argint placat cu aur- Trandafir

95,00 lei

Bratara cu banut de argint 12mm  placat cu aur, gravat pe fata cu floarea " Trandafir".

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa il adaugati in cosul dvs.

Text

* campuri obligatorii loader

!!! Trebuie sa salvezi datele pentru personalizare ca sa poti adauga produsul in cos

Mai multe informatii

Bratara cu banut de argint de 12mm placat cu aur, din categoria zodiacului floral, este gravata pe fata cu floarea "Trandafir", iar pe verso putem grava un scurt mesaj.  

Bratara este destinata femeilor nascute in zilele 9, 18, 27, este reglabila sivine ambalata in plic elegant din carton negru, daca doresti ambalaj premium, te rugam sa adaugi in cos cutiuta pentru cadou.

Trandafirii, în funcţie de culoarea lor, au semnificaţii diverse pentru fiecare dintre noi. Cei roşii sunt simbolul pasiunii, cei roz semnifică eleganţa şi exuberanţa, cei albi reprezintă pacea interioară şi armonia. Multitudinea de interpretări se răsfrânge şi asupra nativilor acestei zodii. Persoanele născute pe 9, 18 şi 27 sunt temperamentale, mândre şi puternice, impulsive şi curajoase. Dar sunt, cumva, detaşate de ceilalţi, neglijenţi faţă de cei. Pe Trandafiri îi preocupă prea mult propria lor fiinţă şi propriile interese. Trandafirii au nevoie de o viaţă bogată în evenimente, de schimbări şi de noutăţi. Manifestă un curaj demn de admirat şi sunt foarte impulsivi. Nu se lasă doborâţi uşor de greutăţi şi nu se dau înapoi când au de făcut ceva greu şi complicat. Întotdeauna încearcă să se descurce singuri, în primul rând pentru că nu le place să le dea nimeni sfaturi.  Forma petalelor: denotă siguranţa de sine şi natura complicată a caracterului acestor nativi.  Culoarea: strălucitoare şi vie, indiferent de nuanţe, exprimă veselia şi optimismul de care dau dovadă nativii Trandafiri în clipele dificile

Va multumim!

8 alte produse in aceeasi categorie: