Bratara cu banut de argint placat cu aur- Mac Afisati mai mare

New product

Bratara cu banut de argint placat cu aur- Mac

95,00 lei

Bratara cu banut de argint 12mm  placat cu aur, gravat pe fata cu floarea " Mac".

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa il adaugati in cosul dvs.

Text

* campuri obligatorii loader

!!! Trebuie sa salvezi datele pentru personalizare ca sa poti adauga produsul in cos

Mai multe informatii

Bratara cu banut de argint de 12mm placat cu aur, din categoria zodiacului floral, este gravata pe fata cu floarea "Mac", iar pe verso putem grava un scurt mesaj.  

Bratara este destinata femeilor nascute in zilele 6, 15, 24, este reglabila sivine ambalata in plic elegant din carton negru, daca doresti ambalaj premium, te rugam sa adaugi in cos cutiuta pentru cadou.

Culoarea de un roşul strălucitor a macilor înseamnă pasiune, senzualitate şi căldură. Nativii Maci sunt, prin excelenţă, cei mai doriţi şi cei mai atrăgători nativi ai zodiacului floral. Sunt foarte apreciaţi în societate, ies în evidenţă deseori prin frumuseţea lor fizică şi printr-o privire strălucitoare. Cu toate acestea, sunt persoane fragile, care suportă destul de greu schimbările din viaţa lor, mai ales pe cele aduse de necazuri. Dacă sunt fericiţi în dragoste, nativii Maci sunt tandri şi înţelegători. Sunt genul de oameni pe care te poţi bizui că te aşteaptă acasă cu un surâs şi cu o vorbă bună, după o zi grea de muncă. Nu uită niciodată când cineva face un gest frumos pentru ei. Ştiu să fie recunoscători şi ştiu să întoarcă ajutorul la momentul potrivit. 

Forma petalelor: este cel mai bun indiciu pentru senzualitatea de care dau dovadă în dragoste nativii Mac.  Culoarea roşie: este pasiunea cu care îşi urmăresc scopurile în viaţă, mai ales pe cele legate de relaţiile intime.       

Va multumim!

8 alte produse in aceeasi categorie: